Behandlingar

Holistisk Friskvård
 

Hälsostatus


Behandlingsplan. Frågeformulär om tidigare sjukdomstillstånd.

Diagnos på ögon, mun, ryggrad. PH-test, blodtryck. Vid behov tungmetallstest.

Förslag på behandling, kostråd, kosttillskott, naturmedicin och homeopati.

 

 

Holistisk Massage (helkropp)


Massagen bygger på chakrasystemets naturliga flöden. Massagen sätter igång

kroppens egen läkande förmåga, för att vi återigen ska komma i kontakt med

vår kraft och balans. Den frigör smärta och obalanser som manifesterats i den

fysiska-, känslo-, och tankekropp. Massagen innebär att du blir medveten om

dina tankar som hindrat dig att växa och ger dig kraft att frigöra dessa.

 

Massagen avlägsnar hinder för att uppnå det naturliga tillståndet. Den hjälper

oss att överge fixerade reaktionsmönster som byggt upp smärta och obalanser

i våra kroppar. En enkel väg att uppnå helhet, hälsa och harmoni.
Specialblandade örtoljor som arbetas in på huden för att balansera din fysiska-,

tanke- och emotionalkropp. Örterna bereds efter dina behov. 

 

 

Energiarbete


Chakrabalansering:

Balansering görs på kroppens energisystem.

 

Healing:

Påfyllnad av livskraft för kroppens självläkande system. Den rena

kristallklara healingenergin genomsyras av kraft, helande, visdom och total balans.
 

Auraavstrykning:

Att avlägsna stress, orenheter, negativa tankar ur din aura.

Jordande behandling. Att komma ner på jorden, och att återhämta sig.

Harmoniserar, balanserar och healar den fysiska kroppen.
 

Slagruta: Rening av energier och obalanser i din kropp, ditt energifält,

i ditt hus, eller din närmiljö.

 

Terapeutisk terapi


Trauma behandling:

Lätt massage med handdukar, som lyfter upp och renar kropp och cellminnen.


Samtalsterapi:

Samtal grundad på de 7 livslagarna. Universella lagar som styr oss till ett friskare och helare liv.
 

Drömterapi:

Drömmarna ger oss vägledning och läkning. Att berätta om drömmen och mentalt förstå den. I den terapeutiska delen leder vi dig för att nå en inre förståelse och försoning. Tolkning och drömresa.
 

Blomstermedel:

Bach örtdroppar. Vid kris och känslosvackor. Hjälper vid återkommande känslomönster eller beteenden, även förebyggande.

Personlig analys av ditt födelsehoroskop:

Visar dina egenskaper, styrkor och svagheter. En självkännedomsresa.
 

Medicinsk Astrologi:

denna urgamla läkekonst räknar ut vilka svagheter din kropp bar med sig i detta liv. Genom denna analys får du råd om vilka mineraler och vitaminer din kropp behöver stärkas upp med.


Meditation:

Meditativt tillstånd är ett helande tillstånd. Återför oss till vårt centrum och ursprungliga makt. Arbetar bort stagnation och obalanser som uppstått genom tanke- och känslomönster. Självinsikt.

 

Fysiologisk terapi


Medicinsk Massage:

Triggerpunkter, chakraflöden, specialmassager, för att återställa den fysiska, mentala och emotionella balansen i kroppen. En utrensande massage mot stagnationer i kroppens organ och flöden.


Stretchingflödesmassage:

Man behandlar både den ytliga och den djupa muskulaturen i grundmassage. Töjning och longering. Stretching och yoga övningar.


Koppning:

har anmärkningsvärd verkan på stela och värkande muskler eftersom den förhöjer utsöndring av ledvätska. Koppning påverkar alla åkommor genom att man skapar ett tryck av dragning och detta ökar blodcirkulationen. En höjning av kroppstemperaturen befrämjar hudmetabolismen. Höjer svettkörtlarnas funktion och avlägsnar stagnerat gammalt blod.
 

Dornterapi/ledbehandling:

är en mjuk försiktig behandlingsmetod som ger en ett enkelt, snabbt resultat. Korrigerar blockeringar och förskjutningar hos ryggkotorna och dess leder.


Yoga:

De 5 Tibetanska riterna återställer balansen i kroppen och jobbar genom de 7 chakras. Jordande, stärkande och läkande.
 

Naturmedicin och Homeopati:

Sätts in vid behov för att stötta kroppen till självläkning. Homeopatin arbetar med olika sjukdomstillstånd och personligheter. En gammal tradition som följt med människan genom tiden.
 

 

Tungmetall och vaccinationsskada


Du som misstänker att du är tungmetall- eller vaccinationsskadad kan få hjälp av oss. Vid ditt första besök börjar vi med en hälsostatus enligt HTS-metoden. Den består av en diagnos genom att titta på ansikte, kropp, ögon, tunga, tänder och blodtryck. Vi går vidare igenom dina symtom och tidigare diagnoser. Du som är skadad av vaccinationer eller tungmetaller får även genomgå ett tungmetalltest där vi kan se vilka metaller som har påverkat dina organ.

I nästa steg får du ett behandlingsförslag från oss och information om tandläkare som är insatta i tungmetallsanering som skyddar patienten och har giftfritt och godkänt tandlagningsmaterial. Efter ca 10 dagar tar vi andra besöket med genomgång av den fysiska kroppen och ger behandling efter dina behov.

 

Specialterapeuters utbildning
Vi som arbetar med tungmetallskadade har lång rehabiliteringserfarenhet av smärta och kroniska tillstånd samt biverkningar av tungmetallförgiftningar från tänder och vaccinationer. Vi har grundläggande utbildning till:
– 2-årig utbildning till certifierad helhetsterapeut.
– 2-årig naturmedicinutbildning.
– 3-årig specialutbildning med inriktning tungmetall-, och vaccinationsskador.
Lärare, handledare och mentor har varit homeopat Lasse Lönnerud. Utbildningen har bestått av teori samt praktik under handledning.


Lasse Lönnerud har 45 års erfarenhet av vaccinations- och tungmetallskadade patienter. Lasse besökte oss  under en 6 års period 2 ggr/år för att utbilda och handleda vid behandling av tungmetallskador som homeopat.


Viktiga antoxidanter under sanering och avgiftningstiden
D-vitamin och selen är viktigt under hela tiden du går på behandlingen hos oss. Dessa antioxidanter är framforskad och beprövad sedan 35 år tillbaka av Lasse Lönnerud och finns att köpa på vårt Husapotek.


Kvicksilverförgiftning från tandamalgam
Tandamalgam är ingen stabil substans utan avger kvicksilverångor med andningsluften rakt ner i lungorna och sedan över i blodcirkulationen för att sprides ut till kroppens alla organ. Långt farligare är den kvicksilverångan som slår sig ner i i slemhinnan i mun och näshålan varifrån kvicksilvrets sprids direkt till skallhålan och hjärnan. Denna spridning är långt farligare och kvicksilvret verkar starkare eftersom den inte späds ut som i blodomloppet. Även små doser blir genom detta sätt farligare för hjärnan.


Symtom vid kvicksilverförgiftning
Kvicksilvrets giftpåverkan på hjärnan ger sig uttryck i många symtom. Framförallt i en outsäglig och helt obegriplig trötthet, både fysiskt och psykiskt. Många sjukdomar är ett resultat av kvicksilverförgiftning som ger: infektioner, inflammationer, störningar på galla, lever och njurar samt kärlkramp. Skador på nervsystem, hypofys, sköldkörtel, könskörtlar. Lungsjukdomar och kroniska inflammationer i bihålor, öron, käke med mera.
Andra symtom: Ökad irritabilitet, lynnighet med plötsliga och omotiverade vredesutbrott, bristande koncentration, nedsatt minne, sänkt intellekt, sänkt arbetskapicitet, självutplånande med avsaknad av självförtroende, intiativlöshet, skygghet och svåra depressioner.


Överförs under graviditeten
Det är hög tid att alla förstår hur farligt kvicksilver är och att det även har ärvts av våra barn. Under 70-talet fick gravida kvinnor gratis tandvård. Många lagade sina tänder under graviditeten och barnen som föddes hade då antigener mot tungmetaller därefter fick barnen polio- och MPR-vaccinationer som innehöll höga doser kvicksilver tillsatt som konserveringsmedel i sprutorna. Barnen fick allergiska reaktioner som eksem, förstoppning, andnöd, nedsatt immunförsvar, matallergier, astma och så vidare.


Förbud mot kvicksilveranvändning
EU förbjöd Sverige att använda kvicksilver i tandlagning från och med november 2008. Lagningar i mun får inte göras med amalgam längre eftersom det är farligt och skadligt för miljön, men inte för människan.


Vaccinationer
Vid en vaccination sprutas kvicksilver eller aluminium direkt in i blodet.
Vaccinationer innehåller numera aluminium som konserveringsmedel, lika farligt som kvicksilver och ger samma symtom som kvicksilver.


Svininfluensan kom hösten 2010 och då använde Sverige kvicksilver som konserveringsmedel åter igen men nu 3ggr starkare dos i sina sprutor än tidigare före förbudet. Trots förbudet. Många blev skadade och dog av sviterna.

 Tips på böcker i ämnet
Vaccinationer: risker och skador.
Dr. Mayer Eisenstein, Neil Z Miller.
Smärta i focus. Tandläkare Karin Öckert.
Tandamalgam: Stöttebecker.

Postadress

Hälsans Hus i Umeå
Residensgatan 1A
903 30 Umeå

Besöksadress

Residensgatan 1A
903 30 Umeå

Kontakt

Anna Cederquist: 070-3053566
Mona-Lisa Nilsson: 073-0671269
Läs mer om våra teraputer
© 2021 Hälsans HusInformation om cookies