Behandlingar

Tungmetall-,Vaccinationsskada


Du som misstänker att du är tungmetall- eller vaccinationsskadad kan få hjälp av oss. Vid ditt första besökt börjar vi med en hälsostatus enligt HTS-metoden. Den består av en diagnos genom att titta på ansikte, kropp, ögon, tunga, tänder och blodtryck. Vi går vidare igenom dina symtom och tidigare diagnoser. Du som är skadad av vaccinationer eller tungmetaller får även genomgå ett tungmetalltest där vi kan se vilka metaller som har påverkat dina organ.

I nästa steg får du ett behandlingsförslag från oss och information om tandläkare som är insatta i tungmetallsanering som skyddar patienten och har giftfritt och godkänt tandlagningsmaterial. Efter ca 10 dagar tar vi andra besöket med genomgång av den fysiska kroppen och ger behandling efter dina behov.

 

Hälsostatus enligt HTS-metoden, behandlingsförslag och åtgärd.
Pris: 650:- /tim

 

Återbesök hälsostatus
Pris: 450:-

Specialterapeuters utbildning
Vi som arbetar med tungmetallskadade har lång rehabiliteringserfarenhet av smärta och kroniska tillstånd samt biverkningar av tungmetallförgiftningar från tänder och vaccinationer. Vi har grundläggande utbildning till:
– 2-årig utbildning till certifierad helhetsterapeut.
– 2-årig naturmedicinutbildning.
– 3-årig specialutbildning med inriktning tungmetall-, och vaccinationsskador.
Lärare, handledare och mentor har varit homeopat Lasse Lönnerud. Utbildningen har bestått av teori samt praktik under handledning.


Lasse Lönnerud har 45 års erfarenhet av vaccinations- och tungmetallskadade patienter. Lasse besökte oss  under en 6 års period 2 ggr/år för att utbilda och handleda vid behandling av tungmetallskador som homeopat.


Viktiga antoxidanter under sanering och avgiftningstiden
D-vitamin och selen är viktigt under hela tiden du går på behandlingen hos oss. Dessa antioxidanter är framforskad och beprövad sedan 35 år tillbaka av Lasse Lönnerud och finns att köpa på vårt Husapotek.


Kvicksilverförgiftning från tandamalgam
Tandamalgam är ingen stabil substans utan avger kvicksilverångor med andningsluften rakt ner i lungorna och sedan över i blodcirkulationen för att sprides ut till kroppens alla organ. Långt farligare är den kvicksilverångan som slår sig ner i i slemhinnan i mun och näshålan varifrån kvicksilvrets sprids direkt till skallhålan och hjärnan. Denna spridning är långt farligare och kvicksilvret verkar starkare eftersom den inte späds ut som i blodomloppet. Även små doser blir genom detta sätt farligare för hjärnan.


Symtom vid kvicksilverförgiftning
Kvicksilvrets giftpåverkan på hjärnan ger sig uttryck i många symtom. Framförallt i en outsäglig och helt obegriplig trötthet, både fysiskt och psykiskt. Många sjukdomar är ett resultat av kvicksilverförgiftning som ger: infektioner, inflammationer, störningar på galla, lever och njurar samt kärlkramp. Skador på nervsystem, hypofys, sköldkörtel, könskörtlar. Lungsjukdomar och kroniska inflammationer i bihålor, öron, käke med mera.
Andra symtom: Ökad irritabilitet, lynnighet med plötsliga och omotiverade vredesutbrott, bristande koncentration, nedsatt minne, sänkt intellekt, sänkt arbetskapicitet, självutplånande med avsaknad av självförtroende, intiativlöshet, skygghet och svåra depressioner.


Överförs under graviditeten
Det är hög tid att alla förstår hur farligt kvicksilver är och att det även har ärvts av våra barn. Under 70-talet fick gravida kvinnor gratis tandvård. Många lagade sina tänder under graviditeten och barnen som föddes hade då antigener mot tungmetaller därefter fick barnen polio- och MPR-vaccinationer som innehöll höga doser kvicksilver tillsatt som konserveringsmedel i sprutorna. Barnen fick allergiska reaktioner som eksem, förstoppning, andnöd, nedsatt immunförsvar, matallergier, astma och så vidare.


Förbud mot kvicksilveranvändning
EU förbjöd Sverige att använda kvicksilver i tandlagning från och med november 2008. Lagningar i mun får inte göras med amalgam längre eftersom det är farligt och skadligt för miljön, men inte för människan.


Vaccinationer
Vid en vaccination sprutas kvicksilver eller aluminium direkt in i blodet.
Vaccinationer innehåller numera alluminium som konserveringsmedel, lika farligt som kvicksilver och ger samma symtom som kvicksilver.


Svininfluensan kom hösten 2010 och då använde Sverige kvicksilver som konserveringsmedel åter igen men nu 3ggr starkare dos i sina sprutor än tidigare före förbudet. Trots förbudet. Många blev skadade och dog av sviterna.


Tips på böcker i ämnet
Vaccinationer: risker och skador. Dr. Mayer Eisenstein, Neil Z Miller.
Smärta i focus. Tandläkare Karin Öckert.
Tandamalgam: Stöttebecker.

Postadress

Hälsans Hus i Umeå
Residensgatan 1A
903 30 Umeå

Besöksadress

Residensgatan 1A
903 30 Umeå

Kontakt

Anna Cederquist: 070-3053566
Mona-Lisa Nilsson: 073-0671269
Läs mer om våra teraputer
© 2020 Hälsans HusInformation om cookies